LEASE

LEASE

Ondernemer? En bij ons uw droomauto gevonden? Wellicht biedt financial lease u een aantrekkelijk alternatief. U laat de auto financieren door de bank en betaalt ‘m over meerdere jaren af. Dat is al snel interessant, zéker wanneer u zich bedenkt dat u als economisch eigenaar profiteert van fiscaal voordeel.

UW VOORDEEL ALS ONDERNEMER

Financial Lease biedt de ondernemer ruimte. U doet niet direct ’n groot beroep op uw financiële middelen, maar voldoet in plaats daarvan het bedrag in maandelijkse termijnen. Bovendien bent u al die tijd economisch eigenaar van de auto. Dus kunt u bij uw aangifte omzetbelasting de gefactureerde btw opgeven als aftrekpost. En ook kosten voor rente en afschrijving terugvorderen.

Item Image

MEER VOOR MINDER

Een auto van Brand Cars heeft de eerste afschrijving al achter de rug. Daardoor zijn uw maandlasten bij Financial Lease meteen een stuk lager dan wanneer u een nieuwe auto zou kopen. Tel daar de hoge kwaliteit en het lage onderhoud van onze auto’s bij op en Financial Lease wordt voor u wel érg aantrekkelijk.

Item Image

WIJ REGELEN HET

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor Financial Lease? Brand Cars brengt ze voor u in beeld, samen met onze partner Financial Lease uit Nieuwegein. Financial Lease is een onafhankelijk tussenpersoon, werkt samen met vrijwel alle banken en verzekeraars en behaalt daar speciale tarieven. En dat scheelt, voor elke ondernemer. 

ONTDEK ONZE
UNIEKE COLLECTIE

In onze showroom in Alkmaar staan bijzondere auto’s. Vooral van Mercedes-AMG, aangevuld met merken als Audi en Porsche. Het zien auto’s om gezien te worden. Bekijk snel waarom.

Morgen Internet - Zorgeloos website