Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Service.

Content Image 1

Financiering / lease

Heeft u bij Brand Cars uw droomauto gevonden? Wellicht biedt een financial lease, persoonlijke lening of een netto private lease een aantrekkelijke alternatief voor u. U laat de auto financieren door de bank en betaalt ‘m over meerdere jaren af, of u ruilt hem na een aantal jaar weer in.

Content Image 2

Uw voordeel als ondernemer.

Financial Lease biedt de ondernemer ruimte. U doet niet direct ’n groot beroep op uw financiële middelen, maar voldoet in plaats daarvan het bedrag in maandelijkse termijnen. Bovendien bent u al die tijd economisch eigenaar van de auto. Dus kunt u bij uw aangifte omzetbelasting de gefactureerde btw opgeven als aftrekpost. En ook kosten voor rente en afschrijving terugvorderen.

Meer voor minder
Een auto van Brand Cars heeft de eerste afschrijving al achter de rug. Daardoor zijn uw maandlasten bij Financial Lease meteen een stuk lager dan wanneer u een nieuwe auto zou kopen. Tel daar de hoge kwaliteit en het lage onderhoud van onze auto’s bij op en Financial Lease wordt voor u wel érg aantrekkelijk.

Wij regelen het
Benieuwd naar uw mogelijkheden voor Financial Lease? Brand Cars brengt ze voor u in beeld, samen met onze partner Financial Lease uit Nieuwegein. Financial Lease is een onafhankelijk tussenpersoon, werkt samen met vrijwel alle banken en verzekeraars en behaalt daar speciale tarieven. En dat scheelt, voor elke ondernemer.

Vragen of interesse?.

Morgen Internet - Zorgeloos website