GARANTIE

GARANTIE

Of het nu gaat om een Audi, Mercedes-AMG of Porsche: auto’s van Brand Cars zijn alleskunners. Ze zijn snel. Ze zijn krachtig. En gemaakt om te worden gekoesterd. Brand Cars levert uw droomauto af inclusief garantie (vraag naar de voorwaarden). En dat heeft zo z’n voordelen.

Article Image
Article Image
Article Image

EEN GERUSTSTELLEND IDEE

Garantie op uw auto voorkomt dat u bij een eventuele reparatie aanspraak moet doen op uw eigen risico. Schadeherstel verloopt snel en soepel en zonder onvoorziene kosten. Ook behoudt uw auto een hogere restwaarde. Is de garantie verlopen? Met aanvullende garantie zit u ook in de toekomst zorgeloos achter het stuur.

Item Image

MEER VOOR MINDER

Auto’s van Brand Cars zijn door erkende en officiële dealers onderhouden. Bovendien verkeren ze altijd in de originele staat. Van schimmig onderhoud of slechte reparaties is geen sprake, in plaats daarvan tonen we u graag rapporten met daarin de volledige onderhoudsgeschiedenis. Wel zo transparant.

Item Image

WIJ REGELEN HET

De aanschaf van uw droomauto is niet zomaar iets. Dat beseffen we heel goed. We zijn RDW erkend, informeren u uitgebreid en laten u zoveel mogelijk van en over de auto zien. Ook staan we uiteraard open voor een aankoopkeuring. Vraag ons daar gerust naar. Het is uw investering in uw auto meer dan waard.

ONTDEK ONZE
UNIEKE COLLECTIE

In onze showroom in Alkmaar staan bijzondere auto’s. Vooral van Mercedes-AMG, aangevuld met merken als Audi en Porsche. Het zijn auto’s om gezien te worden. Bekijk snel waarom.

Morgen Internet - Zorgeloos website